Kitten informatie

Onze kittens worden met veel aandacht en liefde groot gebracht. Zij maken deel uit van ons gezin zo lang zij bij ons wonen. De tijd dat de zij bij ons opgroeien bouwen wij een band met hun op. Wij vinden het belangrijk dat onze kittens bij het juiste gezin geplaatst worden, daarom proberen wij een zo goede match te vinden zowel het kitten als voor het gezin.

De eerste weken bevinden zij zich veilig in het kraamverblijf. Het verblijf wordt op temperatuur gehouden, zodat de kittens niet onderkoelt kunnen raken. Ook bevordert dit de groei van de kittens. Als de oogjes open zijn en zij op ontdekking uit gaan verplaatsen wij ze overdag naar het kittenverblijf. Zo kunnen zij langzaam aan wennen aan een grotere omgeving. Voor het moederdier is dit ook een stuk prettiger, want de kittens blijven op deze manier dichterbij hun moeder.

Als zij 6 weken oud zijn mogen ze onder toezicht los lopen in huis. Het socialiseren begint al vrij snel na de geboorte. Door veel contact met de kittens te hebben leren zij dat dit normaal is. Vanaf deze leeftijd is het ook mogelijk onze kittens te bezoeken. Neem hiervoor altijd even contact met ons op, voor het maken van een afspraak.

Tijdens een bezoek van onze kittens is het mogelijk om het kitten waar u geïnteresseerd in bent te reserveren d.m.v een aanbetaling. Vanaf dat moment maken wij ook het koopcontract in orde. Hierin staat wat wij zijn overeengekomen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij vragen u ook om dit rustig door te lezen tijdens het bezoek.

Wat krijgt u mee als u een kitten bij ons koopt?

  • Stamboom
  • Europees paspoort
  • Eigendomscertificaat
  • Koopcontract

Een goede start van onze kittens vinden wij erg belangrijk als zij naar hun nieuwe huis gaan, daarom vinden wij het belangrijk om nog extra mee te geven:

  • De eerste maand is uw kitten gratis verzekerd tegen dierenartskosten bij Petplan
  • Een goed gevuld kittenpakket
savannah kittens